مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 دی 1403 ساعت 20:002024-12-31حوادث

کلاهبردار و فروشنده زمین های دولتی در داراب فارس دستگیر شد


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سید رحمان هاشمی فرمانده انتظامی داراب فارس گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان و ارائه شکواییه به پلیس آگاهی مبنی بر اینکه فردی با توسل به وسایل و روش های متقلبانه و با تهیه قولنامه صوری در منطقه تنگ کتویه شهرستان داراب، - کلاهبردار و فروشنده زمین های دولتی در داراب فارس دستگیر شد فرمانده انتظامی داراب فارس گفت: فردی که به همراه تعدادی مشاور املاکی با فروش غیرقانونی زمین های دولتی به شهروندان، 110 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، دستگیر و به زندان منتقل شدند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سید رحمان هاشمی فرمانده انتظامی داراب فارس گفت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان و ارائه شکواییه به پلیس آگاهی مبنی بر اینکه فردی با توسل به وسایل و روش های متقلبانه و با تهیه قولنامه صوری در منطقه تنگ کتویه شهرستان داراب، اقدام به فروش زمین های دولتی و از این طریق کلاهبرداری کرده است، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی های تخصصی مشخص شد نحوه فعالیت کلاهبردار به گونه ای بوده است که با تعدادی از مشاورین املاک جهت فروش ملک های دولتی هماهنگ و با سوء استفاده از ناآگاهی مردم و با اقدامات فریبکارانه اقدام به جلب اعتماد افراد و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبردار و فروشنده زمین های دولتی در داراب فارس دستگیر شد

کلاهبردار و فروشنده زمین های دولتی در داراب فارس دستگیر شد