مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 دی 1403 ساعت 08:502025-01-17پزشكي

آخرین وضعیت شیوع بیماری های «آنفلوانزا» و «تب دنگی» اعلام شد


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری های تنفسی در کشور اظهار کرد: - آخرین وضعیت شیوع بیماری های آنفلوانزا و تب دنگی اعلام شد معاون بهداشت وزارت بهداشت به تشریح آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا و تب دنگی پرداخت و گفت: خوشبختانه روندی که امروزه وجود دارد یک روند افزایشی نیست و متوقف شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری های تنفسی در کشور اظهار کرد: بیماری تنفسی تفاوتی که با سال گذشته دارد این است که این بیماری دو ماه دیرتر از سال گذشته شروع شد و امروزه می بینید که در اوج این بیماری قرار گرفته ایم.

وی افزود: خوشبختانه روندی که امروزه وجود دارد یک روند افزایشی نیست و متوقف شده است و ما امیدواریم در هفته آینده این بیماری ها روند کاهشی پیدا کند.

بهترین زمان تزریق واکسن قبل از فصل پاییز است رییسی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی برای تزریق واکسن آنفلوآنزا مناسب است و آیا کشور دچار کمبود این واکسن نیست گفت: بهترین زمان تزریق واکسن قبل از فصل پاییز است.

واکسن آنفولانزا در داروخانه ها وجود دارد و افرادی که کاندیدای تزریق واکسن سالمندان و کسانی که سیستم ایمنی ضعیف دارند هستند؛ به همی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین وضعیت شیوع بیماری های «آنفلوانزا» و «تب دنگی» اعلام شد

آخرین وضعیت شیوع بیماری های «آنفلوانزا» و «تب دنگی» اعلام شد