مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 دی 1403 ساعت 08:202025-01-18حوادث

شناسایی 50 مجتمع پرجمعیت ناایمن در خرم آباد


مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مرکز لرستان از شناسایی 50 مجتمع آپارتمانی سه پاساژ و یک مدرسه به عنوان ساختمان های ناایمن در خرم آباد خبر داد.

- مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مرکز لرستان: شناسایی 50 مجتمع پرجمعیت ناایمن در خرم آباد ایسنا/لرستان مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مرکز لرستان از شناسایی 50 مجتمع آپارتمانی سه پاساژ و یک مدرسه به عنوان ساختمان های ناایمن در خرم آباد خبر داد.

سجاد نعمتی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: کارگروه ساختمان های ناایمن استان به ریاست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان و به دبیری اداره کل راه و شهرسازی است و آتش نشانی یکی از ارکان اصلی این کارگروه محسوب می شود.

وی با بیان اینکه ساختمان های ناایمن شهر پس از شناسایی و دادن اخطار به آنها به این دبیرخانه معرفی می شود، بیان کرد: هم اکنون ساختمان پاساژها در شهرستان خرم آباد ناایمن هستند که پس از بررسی ها به سه پاساژ تقی خانی، قائم و هفت آسمان اخطار داده و بنر پلمپ روی آنها نصب شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مرکز لرستان گفت: اخطارات لازم به این پاساژها داده شده و نامه آنان به دادستان مرکز استان ارجاع شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 50 مجتمع پرجمعیت ناایمن در خرم آباد

شناسایی 50 مجتمع پرجمعیت ناایمن در خرم آباد