مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 دی 1403 ساعت 20:452025-01-17فرهنگي

رکورد جدید ثبت شد، اما «پپرونی» به «بینوایان» نرسید!


 رکورد هنری جدید در عرصه نمایش ثبت شده است، اما همچنان این رکورد با رکورددار اصلی تاریخ نمایشُ ایران فاصله دارد.

- پپرونی برای دیکتاتور پرفروش ترین نمایش تاریخ تئاترشهر شد.

اتفاق مهم و در خور توجهی که امیدواری ها را برای آینده هنر نمایش بیشتر می کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، نمایش پپرونی برای دیکتاتور به کارگردانی علی احمدی و تهیه کنندگی خسرواحمدی که تابستان امسال در سالن اصلی تئاتر شهر به روی صحنه رفت، با فروش 12 میلیارد تومان، عنوان پرفروش ترین نمایش تاریخ تئاترشهر را از آن خود کرد.

  این رکورد متعلق به تئاتر شهر است و در واقع رکورددار فروش در هنر تئاتر ایران، نمایش بینوایان به کارگردانی حسین پارسایی در تالار ایرانشهر است؛ هر چند آمار ها درباره میزان فروش تئاتر ها دقیق نیستند، اما نمایش بینوایان، طبق برآورد های رسانه ای در سال 1398 توانست حدود 14میلیارد تومان بفروشد.

با محاسبه میزان تورم و شرایط ارزش پولی، فاصله معناداری بین دو نمایش برقرار است.

با این حال ثبت رکورد جدید برای نمایش های اجرا شده در تئاتر شهر، اتفاق ارزشمندی است و تابناک نیز این اتفاق را به علی احمدی، کارگردان و بازیگران و عوامل آن تبریک می گوید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رکورد جدید ثبت شد، اما «پپرونی» به «بینوایان» نرسید!

رکورد جدید ثبت شد، اما «پپرونی» به «بینوایان» نرسید!