مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 دی 1403 ساعت 11:302025-01-05سياسي

فتحی: گردشگری آنطور که باید به عنوان یک صنعت پیشران مورد توجه نبوده است


رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی گفت: حوزه گردشگری آنطور که باید و شاید به عنوان یک صنعت پیشران در کشورمان مورد توجه قرار نمی گیرد.

- رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی گفت: حوزه گردشگری آنطور که باید و شاید به عنوان یک صنعت پیشران در کشورمان مورد توجه قرار نمی گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، محسن فتحی رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی نشست خبری، گفت: تاکنون 22 فراکسیون در مجلس دوازدهم به طور رسمی و کامل تشکیل شده است.

وی ادامه داد: هر نماینده مجلس حداکثر می تواند عضو 4 فراکسیون و نهایتاً می تواند عضو هیئت رییسه یک فراکسیون باشد.

رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در ادامه، تصریح کرد: این فراکسیون قانون گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین را دنبال می کند.

دو تکلیف قانونی در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی در برنامه هفتم توسعه قید شد، در حالی که این حوزه در 6 برنامه توسعه قبلی کشور دیده نشده بود.

فتحی ادامه داد: قطعاً موضوعات گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی جامعیت و شمولیت زیادی دارد.

حوزه گردشگری آنطور که باید و شاید به عنوان یک صنعت پیشران در کشورمان مورد توجه قرار نمی گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فتحی: گردشگری آنطور که باید به عنوان یک صنعت پیشران مورد توجه نبوده است

فتحی: گردشگری آنطور که باید به عنوان یک صنعت پیشران مورد توجه نبوده است