مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 دی 1403 ساعت 09:052025-01-01بين الملل

سازمان ملل: اسراییل بیش از 140 بار درخواست حضور در شمال غزه را رد کرده است


یک مسؤول سازمان ملل متحد اعلام کرد که مراجع صهیونیستی طی 2 ماه گذشته بیش از 140 بار با درخواست سازمان ملل برای ورود به شمال نوار غزه مخالفت کرده اند.

- یک مسؤول سازمان ملل متحد اعلام کرد که مراجع صهیونیستی طی 2 ماه گذشته بیش از 140 بار با درخواست سازمان ملل برای ورود به شمال نوار غزه مخالفت کرده اند.

به گزارش ایسنا، جاناتان ویتال مسؤول ارشد دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اوچا در اراضی اشغالی فلسطین خاطرنشان کرد که ارتش صهیونیستی به حملات هوایی خود به منطقه جبالیا و مناطق اطراف آن ادامه می دهد و بیمارستان ها و کارکنان بخش بهداشت را هدف قرار می دهد.

طبق گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وی افزود: ما طی 2 ماه گذشته بارها تلاش کردیم به شمال غزه برسیم، اما مراجع اسراییلی بیش از 140 بار با درخواست های ما مخالفت کرده اند.

ویتال تصریح کرد که خانواده های فلسطینی در منطقه جبالیا بیش از 2 ماه است که در معرض محاصره اسراییل قرار دارند.

وی خاطر نشان کرد که فلسطینیانی که به اجبار از شمال غزه و مناطقی مانند جبالیا و بیت حانون و بیت لاهیا رانده شده اند، در شرایط بسیار سختی در اطراف شهر غزه زندگی می کنند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از ماه اکتبر 2023 به جنگ نسل کشی خود در غزه ادامه می دهد که این حملات تاکنون نزدیک به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان ملل: اسراییل بیش از 140 بار درخواست حضور در شمال غزه را رد کرده است

سازمان ملل: اسراییل بیش از 140 بار درخواست حضور در شمال غزه را رد کرده است