مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 دی 1403 ساعت 19:452025-01-03اقتصادي

شکاف اقتصادی و تکنولوژیکی اکنون و آینده در دو سوی شمال و جنوب خلیج فارس (فیلم)


دکتر سریع القلم پژوهشگر توسعه و اقتصاد سیاسی: در حوزه عربی خلیج فارس، مجموع صندوق های ذخیره ارزی به 4 تریلیون دلار می رسد و این منطقه به عنوان مهم ترین بانک جهانی شناخته می شود.

- شکاف اقتصادی و تکنولوژیکی اکنون و آینده در دو سوی شمال و جنوب خلیج فارس (فیلم) دکتر سریع القلم پژوهشگر توسعه و اقتصاد سیاسی: در حوزه عربی خلیج فارس، مجموع صندوق های ذخیره ارزی به 4 تریلیون دلار می رسد و این منطقه به عنوان مهم ترین بانک جهانی شناخته می شود.

کشورهای مختلف از جمله ابوظبی، عربستان، کویت، قطر و دبی دارای صندوق های بزرگی هستند.

عربستان و امارات به دنبال تنوع سازی اقتصادی هستند و پیش بینی می شود که تا سال 2030، 12 درصد از تولید ناخالص داخلی عربستان به تولید تراشه اختصاص یابد.

همچنین، برنامه ریزی شده که تا سال 2025، 500 شرکت غربی و آسیایی به عربستان جذب شوند و 100 میلیارد دلار در حوزه تراشه سرمایه گذاری شود.

در این راستا، رییس دانشگاه فناوری و تکنولوژی هنگ کنگ نیز در عربستان مشغول به فعالیت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شکاف اقتصادی و تکنولوژیکی اکنون و آینده در دو سوی شمال و جنوب خلیج فارس (فیلم)

شکاف اقتصادی و تکنولوژیکی اکنون و آینده در دو سوی شمال و جنوب خلیج فارس (فیلم)