مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 دی 1403 ساعت 12:452024-12-22اقتصادي

ولتاژ برق جزیره «هنگام» به حد استاندارد رسید


مدیر برق جزایر توزیع برق هرمزگان گفت: طرح های تامین و توزیع بهینه برق در جزیره هنگام به پایان رسیده و مردم و ساکنان این جزیره ولتاژ برق استاندارد دارند.

- بندرعباس- مدیر برق جزایر توزیع برق هرمزگان گفت: طرح های تامین و توزیع بهینه برق در جزیره هنگام به پایان رسیده و مردم و ساکنان این جزیره ولتاژ برق استاندارد دارند.

به گزارش، امیر قبادی اظهار کرد: طرح های تأمین و توزیع بهینه برق در جزیره هنگام به پایان رسیده و مردم و ساکنان این جزیره گردشگری پس از پنج سال، از ولتاژ استاندارد 230 ولت و 400 ولت بهره مند شدند.

وی افزود: طرح های توسعه زیرساخت های تأمین برق داخل جزیره هنگام شامل تأمین برق شهرک جدید آفتاب و نصب 2 دستگاه ترانسفورماتور رفع افت ولتاژ و نصب یک دستگاه اتو ترانسفورماتور است که در مجموع با اعتباری معادل 110 میلیارد ریال به سرانجام رسید.

وی با تشریح برخی از طرح هایی که افق طولانی در توسعه زیرساخت های برق جزیره هنگام دارد، بیان کرد: طرح هایی برای توسعه برق و زیرساخت های جزیره هنگام در دستورکار است که 900 میلیارد ریال برای اجرای آن، تأمین اعتبار شده و در حال پیگیری است.

مدیر برق جزایر شرکت توزیع برق هرمزگان یادآور شد: این طرح ها داخل جزیره هنگام نیست بلکه در راستای تأمین بزق پایدار شامل احداث کابل دریایی جدید به طول 2 هزار و 800 م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ولتاژ برق جزیره «هنگام» به حد استاندارد رسید

ولتاژ برق جزیره «هنگام» به حد استاندارد رسید