مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 دی 1403 ساعت 11:502025-01-06سياسي

مشکلات «تعاونی مسکن گمرک ایران» پس از 30 سال حل می شود

مشکلات «تعاونی مسکن گمرک ایران» پس از 30 سال حل می شود

مشکلات «تعاونی مسکن گمرک ایران» پس از 30 سال حل می شود.

- شهریار- رییس دادگستری شهریار گفت: مشکلات تعاونی مسکن گمرک ایران پس از 30 سال حل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، هاشم امامی صبح دوشنبه در جلسه تعیین تکلیف تعاونی مسکن گمرک ایران، که با حضور قاضی سابق رسیدگی کننده به پرونده گمرک ایران، رییس اداره ثبت اسناد و املاک، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، معاونت شهرسازی و معاونت حقوقی و مسئول املاک شهرداری شهریار، اعضای هیئت مدیره سابق و فعلی، مدیرعامل و رییس هیئت مدیره شرکت کارگزار تقسیم و تفکیک زمین های موضوع دعوی و جمعی از نمایندگان و سهامداران تعاونی مسکن به نمایندگی از 3200 نفر و نمایندگان مالکین پلاک ثبتی 47 (به نمایندگی از 700 نفر از مالکین دارای سند رسمی) در سالن جلسات دادگستری شهرستان شهریار برگزار شد، اظهار کرد: تصمیمات جامع و خوبی در این جلسه اتخاذ شد.

امامی افزود: این نوید را به اعضای تعاونی مسکن گمرک می دهیم که بسیاری از آنچه دغدغه خاطر آنان است در این جلسه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت و اهتمام ویژه بر این شد تا برای رفع دغدغه و مطالبه احقاق اقدام قانونی لازم انجام گیرد.

رییس دادگستری شهریار عنوان کرد: این نوید را به اعضای تعاونی مسکن گمرک می دهیم که به زودی بعد از 30 سال مشکلات آنها مرتفع خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مشکلات «تعاونی مسکن گمرک ایران» پس از 30 سال حل می شود

مشکلات «تعاونی مسکن گمرک ایران» پس از 30 سال حل می شود