مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 دی 1403 ساعت 14:412025-01-17سياسي

امام جمعه پاکدشت: تعداد معتکفین 80 درصد رشد داشته است


امام جمعه پاکدشت از رشد 80 درصدی تعداد معتکفین این شهستان نسبت به سال گذشته خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام رضا جوکار در خطبه های نماز جمعه پاکدشت طی سخنانی با اشاره به اعتکاف در ورامین افزود: اعتکاف باشکوهی را در پاکدشت پشت سر گذاشتیم در همکاری ها و همراهی مردم و مسئولان اعتکافی با برنامه و محتوا و رویش امیدوارکننده نسل نو در گام دوم انقلاب رقم خورد.

وی گفت: تعداد معتکفین از یک هزار نفر سال گذشته به یک هزار و 800 نفر در سال جاری رسید، که فقط هفت مسجد مخصوص دانش آموزان بود، در دیگر مساجد هم دانش آموزان با والدین آمده بودند.

جوکار با اشاره به جایگاه اعتکاف در نابودی دشمن درون و دشمن بیرونی گفت: نوجوانان ما با حضور پرشور خود معنای دقیق گفتمان معنویت بخشی اعتکاف را تبیین کردند.

اعتکاف ابزار معنوی برای باطل ساختن توطئه های دشمنان است.

وی تصریح کرد: اعتکاف، دانشگاه تربیتی و بصیرتی و دوره کوتاه خودشناسی و خودسازی و درس مقاومت در مقابل گناه و پذیرش و خواست شیطان صفتان بیرونی و زمان خود است، میوه مقاومت بسیار شیرین است.

خطیب جمعه پاکدشت با اشاره به مقاومت 15 ماهه مردم مظلوم غزه و فلسطین در مقابل دشمن نسل کش صهیونیستی خاطرنشان کرد: دو عرصه بسیار مهم جبهه مقاومت از بعد از طوفان الاقصی را دیدیم که پیروزی در مقابل دشمنان تا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه پاکدشت: تعداد معتکفین 80 درصد رشد داشته است

امام جمعه پاکدشت: تعداد معتکفین 80 درصد رشد داشته است