مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 دی 1403 ساعت 13:402025-01-16حوادث

متلاشی شدن باند کلاهبرداری اسکیمر در کوهدشت


رییس پلیس فتا لرستان از شناسایی و دستگیری افرادی که با استفاده از دستگاه کارت خوان آلوده به اسکیمر اقدام به خالی کردن حساب شهروندان می کردند، - ایسنا/لرستان رییس پلیس فتا لرستان از شناسایی و دستگیری افرادی که با استفاده از دستگاه کارت خوان آلوده به اسکیمر اقدام به خالی کردن حساب شهروندان می کردند، خبر داد.

سرهنگ حسین سپه وند امروز (27 دی ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در پی وصول مرجوعه های قضایی و گزارش مردمی به پلیس فتا کوهدشت، مبنی بر این که مبالغی از حساب بانکی آن ها به صورت غیرمجاز برداشت شده است، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: مأموران انتظامی با اخذ پرینت گردش حساب شاکیان و انجام تحقیقات، یک نفر را در این رابطه شناسایی و با هماهنگی قضایی وی را دستگیر کردند.

رییس پلیس فتا لرستان با بیان اینکه متهم در تحقیقات صورت گرفته به جرم خود با همدستی 2 نفر اعتراف کرد، افزود: پس از شناسایی مخفیگاه 2 متهم آنان را شناسایی و دستگیر و ضمن اعتراف به جرم خود بیان کردند که در قالب میوه فروش سیار در شهرستان کوهدشت و همچنین استان های هم جوار اقدام به کپی کارت های بانکی افراد و خالی کردن حساب آن ها می کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

متلاشی شدن باند کلاهبرداری اسکیمر در کوهدشت

متلاشی شدن باند کلاهبرداری اسکیمر در کوهدشت