مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 دی 1403 ساعت 13:452024-12-21اقتصادي

قم رتبه اول حراج خرده فروشی اموال تملیکی را دارد


مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان قم از رتبه اول استان قم در حراج خرده فروشی هشت ماهه اموال تملیکی در سال جاری خبر داد.

- مهدی فراهانی، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان قم، در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: موفقیت های اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی قم را در وهله اول به تحول بنیادی در سازمان اموال تملیکی کشور و در مرحله بعد، این موفقیت را به تلاش ها و همت جهادی اموال تملیکی استان قم، نسبت داد.

وی توضیح داد: سازمان اموال تملیکی کشور در سال های اخیر تلاش حداکثری خود را برای نزدیک کردن شرایط موجود به شرایط مطلوب مبذول داشته است و در این راه، حتی برای رفع بن بست های قانونی نیز اهتمام ورزیده و توانسته قوانینی از مجلس بگیرد تا از رسوب کالاها جلوگیری کند.

فراهانی با بیان اینکه استان قم در بین 4 استان اول کشور است که توانسته درآمد 8 ماهه مصوب اموال تملیکی را محقق کند، افزود: سازمان اموال تملیکی کشور روی ریل توسعه قرار دارد و در سال های اخیر با ایجاد سامانه های کاملاً الکترونیکی، فرایند شفافی برای اعاده، استرداد، امحاء و فروش اموال تملیکی ایجاد کرده است که ضمن تسریع و شفافیت امور مذکور، به افزایش اعتماد عمومی و شفافیت چرخه تعیین تکلیف کالاها به عنوان نتیجه ثانویه منجر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قم رتبه اول حراج خرده فروشی اموال تملیکی را دارد

قم رتبه اول حراج خرده فروشی اموال تملیکی را دارد