مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 دی 1403 ساعت 10:452024-12-24اقتصادي

وقتش رسیده اسباب بازی ملی داشته باشیم؛ مشکل کمبود ارتباطات بین المللی


مدیرکل سرگرمی های سازنده کانون پرورش فکری می گوید وقتش رسیده که ایران به یک اسباب بازی ملی و شناخته شده دست پیدا کند که نه تنها در بازار داخلی بلکه در سطح بین المللی نیز جایگاهی داشته باشد.

- وقتش رسیده اسباب بازی ملی داشته باشیم؛ مشکل کمبود ارتباطات بین المللی مدیرکل سرگرمی های سازنده کانون پرورش فکری می گوید وقتش رسیده که ایران به یک اسباب بازی ملی و شناخته شده دست پیدا کند که نه تنها در بازار داخلی بلکه در سطح بین المللی نیز جایگاهی داشته باشد.

خبرگزاری مهر ، گروه فرهنگ و ادب _ زینب رازدشت: بازی از فعالیت های اساسی و ضروری برای توسعه فردی در تمام مراحل زندگی است و نه تنها به کودکان کمک می کند مهارت های اجتماعی، شناختی و جسمی خود را تقویت کنند، بلکه برای بزرگسالان نیز فرصتی برای ارتقاء خلاقیت، کاهش اضطراب و تقویت روابط اجتماعی فراهم می آورد.

بازی به عنوان یکی از مهم ترین فعالیت ها در زندگی انسان ، فواید فراوانی برای رشد فردی دارد.

بازی های مختلف می توانند مهارت های اجتماعی، شناختی، عاطفی و جسمی را تقویت نمایند و به افزایش کیفیت زندگی کمک کنند.

در همین زمینه با لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی های سازنده کانون پرورش فکری گفتگو کردیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وقتش رسیده اسباب بازی ملی داشته باشیم؛ مشکل کمبود ارتباطات بین المللی

وقتش رسیده اسباب بازی ملی داشته باشیم؛ مشکل کمبود ارتباطات بین المللی