مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آذر 1403 ساعت 08:002024-12-08بين الملل

سرکرده تحریر الشام: نهادها تحت نظارت نخست وزیر باقی خواهند ماند


«ابو محمد الجولانی» سرکرده هیئت تحریر الشام، با نام واقعی «احمد الشرع» دستوراتی را به تمام نیروهای نظامی در شهر دمشق صادر کرد و از آنها خواست که به نهادهای عمومی نزدیک نشوند.

- ابو محمد الجولانی سرکرده هیئت تحریر الشام، با نام واقعی احمد الشرع دستوراتی را به تمام نیروهای نظامی در شهر دمشق صادر کرد و از آنها خواست که به نهادهای عمومی نزدیک نشوند.

به گزارش ایسنا، وی در بیانیه ای کوتاه گفت: این نهادها تا زمان تحویل رسمی تحت نظارت نخست وزیر سابق (محمد جلالی) خواهند بود تا رسماً تحویل داده شوند.

الجولانی افزود: شلیک گلوله به هوا ممنوع است.

منابعی از تروریست های تکفیری به الجزیره گفتند که افسران و اعضای نظام بشار اسد از مقر وزارت دفاع و ستاد کل در پایتخت دمشق عقب نشینی کردند.

یک منبع آگاه نظامی سوری به رویترز گفت که رهبری ارتش سوریه افسران را از سقوط نظام آگاه کرده است.

2 افسر ارشد ارتش نظام سوریه روز یکشنبه به رویترز گفتند که بشار اسد، رییس جمهور سوریه کشورش را با یک هواپیما به مقصد نامعلومی ترک کرد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرکرده تحریر الشام: نهادها تحت نظارت نخست وزیر باقی خواهند ماند

سرکرده تحریر الشام: نهادها تحت نظارت نخست وزیر باقی خواهند ماند