مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آذر 1403 ساعت 13:252024-12-12سياسي

در تعامل با بخش خصوصی باید بازنگری کنیم/ تکریم ارباب رجوع از موضوعات بسیار حائز اهمیت در دستگاه قضایی است


رییس قوه قضاییه در جریان سی و ششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی به استان کرمانشاه سفر کرد و با فعالان اقتصادی، - رییس قوه قضاییه در جریان سی و ششمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی به استان کرمانشاه سفر کرد و با فعالان اقتصادی، دست اندرکاران شرکت های دانش بنیان و بازرگانان این استان و همچنین با قضات و کارکنان قضایی این استان دیدار و گفت وگو کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از میزان، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، در سفر استانی خود به کرمانشاه، طی سخنانی در نشست با فعالان اقتصادی، دست اندرکاران شرکت های دانش بنیان و بازرگانان این استان، اظهار کرد: دولت بدون فعالیت و کمک بخش خصوصی در بسیاری از مسائل موجود بویژه مسائل اقتصادی کلان و خُرد نمی تواند بر مشکلات فائق آید.

باید در تعاملات مان با بخش خصوصی بازنگری کنیم رییس قوه قضاییه گفت: باید در تعاملات مان با بخش خصوصی بازنگری کنیم؛ اعتقاد من آن است که تعاملات بخش های ذی ربط کشور در شرایط فعلی با بخش خصوصی، مطلوب نیست.

هنگام ارائه لایحه به مجلس باید نظرات فعالان بخش خصوصی اخذ شود رییس دستگاه قضا اظهار داشت: من تأکید دارم که هنگام ارائه لایحه به مجلس از جانب قوه قضاییه و دو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در تعامل با بخش خصوصی باید بازنگری کنیم/ تکریم ارباب رجوع از موضوعات بسیار حائز اهمیت در دستگاه قضایی است

در تعامل با بخش خصوصی باید بازنگری کنیم/ تکریم ارباب رجوع از موضوعات بسیار حائز اهمیت در دستگاه قضایی است