مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 21:002024-12-16اقتصادي

صرفه جویی800 هزار مترمکعبی گاز در خراسان شمالی/شرایط مناسب فشار گاز در استان


مدیر عامل شرکت گاز خراسان شمالی از صرفه جویی بیش از 800 هزار متر مکعبی گاز در این استان خبر داد.

- ایسنا/خراسان شمالی مدیر عامل شرکت گاز خراسان شمالی از صرفه جویی بیش از 800 هزار متر مکعبی گاز در این استان خبر داد.

هاشمی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مناطقی همچون کوسه و سرچشمه در خراسان شمالی جز سردترین مناطق کشور بوده اند اما میزان مصرف گاز نسبت به چند روز گذشته که دمای هوا ملایم تر نیز بوده کاهش یافته و صرفه جویی بیش از 800 هزار متر مکعبی داشته ایم.

وی افزود: این میزان کاهش مصرف ناشی از صرفه جویی مشترکان در بخش خانگی، اداری و مدارس بوده است.

هاشمی با اشاره به اینکه رعایت بحث 19 قانون ملی مقررات ساختمان تاثیر زیادی در مدیریت گاز دارد، ادامه داد: این موضوع تا دو سه ماه گذشته مغفول باقی مانده بود اما از سوم آبان ماه سال جاری اجرای آن از سوی وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شده و با انجام عایق کاری مناسب می توان تا مقدار زیادی در مصرف انرژی صرفه جویی کرد.

وی در ادامه بیان کرد: همواره در پی بارش برف، احتمال بروز مشکل در عملکرد رگولاتور گاز منازل به دلیل یخ زدگی ناشی از ورود آب به این تجهیزات وجود دارد.

این مسئله ممکن است سبب قطع موقت گاز برخی مشترکان شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صرفه جویی800 هزار مترمکعبی گاز در خراسان شمالی/شرایط مناسب فشار گاز در استان

صرفه جویی800 هزار مترمکعبی گاز در خراسان شمالی/شرایط مناسب فشار گاز در استان