مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آذر 1403 ساعت 10:552024-12-14اجتماعي

اعلام شرایط جوی هرمزگان توسط هواشناسی بندرعباس


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، کارشناس اداره هواشناسی هرمزگان گفت: روز یکشنبه 25 آذر در برخی از مناطق شرقی استان سامانه بارشی فعال خواهد شد؛ - امروز و فردا در مناطق مرکزی، شرقی و شمالی استان بارش پراکنده باران، رعدوبرق و افزایش سرعت لحظه ای باد پیش بینی می شود.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، کارشناس اداره هواشناسی هرمزگان گفت: روز یکشنبه 25 آذر در برخی از مناطق شرقی استان سامانه بارشی فعال خواهد شد؛ بنابراین در این مدت توصیه می شود از صعود به ارتفاعات و قرار گیری در حریم و رودخانه های فصلی خودداری شود.

مجتبی حمزه نژاد افزود: همچنین با توجه به فعالیت سامانه بارشی احتمال بارش پراکنده باران و رعدوبرق و افزایش سرعت لحظه ای باد در جزایر خلیج فارس پیش بینی می شود که توصیه می شود شناور های سبک، صیادی و تفریحی برای رفت و آمد ایمن احتیاط های لازم را در نظر داشته باشند.

اطلاعیه هواشناسی بندرعباس  وی ادامه داد: از اواخر وقت امروز شنبه 24 آذر وزش باد نسبتا شدید غربی در خلیج فارس بتدریج تنگه هرمز و دریای عمان سبب مواج شدن دریا خواهد شد.

از اوایل وقت روز دوشنبه 25 آذر وزش باد های نسبتا شدید شمال شرقی و مواج شدن دریا در تنگه هرمز، بخش هایی از دریای عمان و شرق خلیج فاس پیش بینی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام شرایط جوی هرمزگان توسط هواشناسی بندرعباس

اعلام شرایط جوی هرمزگان توسط هواشناسی بندرعباس