مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آذر 1403 ساعت 07:452024-11-25سياسي

ثبت شرکت از سوی بانک ها محلی برای کاسبی است


بانک ها به جای ورود به بنگاه داری، باید اموال و دارایی های خود را به بخش خصوصی واگذار کنند و یا بفروشند.

- یک نماینده مجلس گفت: بانک ها به جای ورود به بنگاه داری، باید اموال و دارایی های خود را به بخش خصوصی واگذار کنند و یا بفروشند.

محمدرضا صباغیان نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر ، بنگاه داری بانک ها را امری ناصواب برشمرد و اظهار کرد: کار بانک بنگاه داری و خرید و فروش، زدن شرکت و معامله زمین و املاک نیست.

وی عنوان کرد: متأسفانه بانک ها با وجود اینکه نباید به حوزه بنگاه داری ورود کنند، این کار را انجام می دهند و کنار این کار شرکت هایی را تشکیل می دهند و رؤسای آنها و مسئولینشان غالباً عضو هیئت مدیره آن می شوند و حقوق های کلان دریافت می کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ثبت شرکت از سوی بانک ها را محلی برای کاسبی بانک ها عنوان کرد و گفت: بانک ها به جای ورود به بنگاه داری، باید اموال و دارایی های خود را به بخش خصوصی واگذار کنند و یا بفروشند.

وی تاکید کرد: به اعتقاد کارشناسان ثبت شرکت از سوی بانک ها نه برای حفظ منافع اقتصاد کشور بلکه محلی برای کاسبی بانک هاست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت شرکت از سوی بانک ها محلی برای کاسبی است

ثبت شرکت از سوی بانک ها محلی برای کاسبی است