مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آذر 1403 ساعت 13:102024-12-06سياسي

دانشجویان باید به مطالبه گری و نقد مسئولین ادامه دهند


دانشجو دانشگاه امام صادق(ع) گفت: دانشجویان باید با جدیت به مطالبه گری و نقد مسئولین ادامه دهند تا به رشد و پیشرفت جامعه کمک کنند.

- ایسنا/تهران دانشجو دانشگاه امام صادق(ع) گفت: دانشجویان باید با جدیت به مطالبه گری و نقد مسئولین ادامه دهند تا به رشد و پیشرفت جامعه کمک کنند.

علی حاتمی دانشجو دانشگاه امام صادق علیه السلام در سخنرانی پیش از خطبه های 16 آذرماه نماز جمعه ورامین به مناسبت هفته دانشجو با بررسی نقش دانشجویان در تاریخ معاصر ایران و به ویژه در روز 16 آذر، روز دانشجو پرداخت و گفت: تاریخچه این روز به وقایع دوران دکتر مصدق و ملی شدن صنعت نفت می پردازد که دانشجویان در آن زمان با فریادهای خود به دفاع از حقوق مردم و آرمان های ملی برخاستند و در نتیجه به محاصره دانشگاه تهران و شهادت چند دانشجو منجر شد.

وی افزود: دشمنی آمریکا و انگلیس با ایران به دلیل فرهنگ استکبارستیز و ظلم ناپذیر اسلام است صرفاً به خاطر مسائل سیاسی نیست.

حاتمی با اشاره به نقش دانشجویان در جامعه و رسالت آنها در حل مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: برای همدلی و همکاری بیشتر برای پیشرفت با وجود چالش های موجود ارتباط بین دانشجویان و مسئولین نیازمند ایجاد فضایی برای شنیدن صدای مردم و تعامل بیشتر بین این دو گروه هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دانشجویان باید به مطالبه گری و نقد مسئولین ادامه دهند

دانشجویان باید به مطالبه گری و نقد مسئولین ادامه دهند