مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آذر 1403 ساعت 23:052024-12-14سياسي

راه اندازی منطقه ویژه جهان آباد، موتور محرک توسعه استان همدان


نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد می تواند موتور محرک توسعه استان باشد.

- همدان ـنماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد می تواند موتور محرک توسعه استان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر ، عباس صوفی بعدازظهر روز شنبه در کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان، با اشاره به اینکه این شورا یکی از مهم ترین کمیته های شهرستان برای تحول و توسعه به شمار می رود، اظهار کرد: ظرفیت و همدلی خوبی در شهرستان و استان حاکم است، شاید کم و کاستی هم وجود داشته باشد اما چیزی که پیداست، وجود همدلی برای حل مشکلات است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع مسکن، اشتغال و آب از دغدغه های مهم شهرستان است که باید برای حل آن همگی با تمام توان پای کار باشیم، عنوان کرد: وزیر نیرو برای حضور در استان دعوت کردیم و ظرف چند روز آینده به همدان سفر خواهد کرد.

وی ادامه داد: دو موضوع در سفر وزیر به همدان در دستور کار است که با جدیت پیگیر هستیم.

موضوع نخست تأمین بودجه برای تکمیل تصفیه خانه آب همدان و موضوع دوم نیروگاه شهید مفتح با محوریت ایجاد برج خشک است که باید سریع تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی منطقه ویژه جهان آباد، موتور محرک توسعه استان همدان

راه اندازی منطقه ویژه جهان آباد، موتور محرک توسعه استان همدان