مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 14:552024-12-16دانش

تأثیر مثبت نمایشگاه ایران ساخت در فروش شرکت های دانش بنیان و فناور


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دوازدهمین نمایشگاه ایران ساخت، کوروش کرباسیان، - تأثیر مثبت نمایشگاه ایران ساخت در فروش شرکت های دانش بنیان و فناور مدیر یک شرکت دانش بنیان با اشاره به شناخته شدن این نمایشگاه در بین دانشگاهیان و کارشناسان، اظهار کرد: ایران ساخت تاثیر بسیار مثبتی در فروش شرکت های دانش بنیان و فناور داشته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دوازدهمین نمایشگاه ایران ساخت، کوروش کرباسیان، مدیرعامل شرکت کیان شار، با اشاره به شناخته شدن این نمایشگاه در بین دانشگاهیان و کارشناسان، اظهار کرد: ایران ساخت تاثیر بسیار مثبتی در فروش شرکت های دانش بنیان و فناور داشته است.

وی افزود: تجهیزات ساخت شرکت ما در زمینه اندازه گیری مواد و عناصر است که در آزمایشگاه های تحقیقاتی شیمی و آزمایشگاه آنالیز در صنعت داروسازی به کار می رود.

کرباسیان در ادامه گفت: دستگاه اچ پی ال سی شرکت که در زمینه کروماتوگرافی مایع با بازده بالا فعالیت می کند، حاصل تحقیقات متخصصان شرکت است که امسال بهینه تر و با کیفیت بالاتری ارائه شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأثیر مثبت نمایشگاه ایران ساخت در فروش شرکت های دانش بنیان و فناور

تأثیر مثبت نمایشگاه ایران ساخت در فروش شرکت های دانش بنیان و فناور