مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آذر 1403 ساعت 22:352024-11-28سياسي

ضرورت جذب گردشگر خارجی در ایران/ 100 هزار شغل در برنامه هفتم توسعه باید ایجاد شود


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه حل مسئله گردشگری در ایران جذب گردشگر خارجی و ارزآوری است، گفت: چرا که با گردشگر خارجی علاوه بر ارزآوری در کشور، - ایسنا/مازندران وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اینکه حل مسئله گردشگری در ایران جذب گردشگر خارجی و ارزآوری است، گفت: چرا که با گردشگر خارجی علاوه بر ارزآوری در کشور، ایجاد اشتغال، ترانسپورت و اسکان و بعد تغذیه حدود 100 شغل هم فعال می شود.

سیدرضا صالحی امیری پنج شنبه 8 آذرماه در بازدید از مجتمع تفریحی توریستی دشت نور اظهار کرد: موضوعاتی چون گفت وگو با محیط زیست در خصوص زمین های جلگه ای و جنگلی و پای کار آمدن تاسیسات و زیربناها پای پروژه، تغییر کاربری زمین ها در دولت باید حل و فصل شود.

وی افزود: جلسات انفرادی با محیط زیست، وزرای راه و جهاد کشاورزی داشتم اما کفایت نمی کند، باید این جلسات به یک کمیته چهارجانبه تبدیل شود تا بتوانیم مسائل را در داخل دولت حل و فصل کنیم.

این مسئول یادآور شد: اکنون 2 هزار و 700 پروژه با سرمایه گذاری 970 هزار میلیارد تومان بر زمین مانده که برای تکمیل این پروژه ها ما به 37 هزار میلیارد تومان (37 همت) تسهیلات نیاز داریم، خوشبختانه دولت موافقت کرد در مرحله اول 10 همت تسهیلات را داشته باشیم تا بتوانیم در سال آتی 100 پروژه گرد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت جذب گردشگر خارجی در ایران/ 100 هزار شغل در برنامه هفتم توسعه باید ایجاد شود

ضرورت جذب گردشگر خارجی در ایران/ 100 هزار شغل در برنامه هفتم توسعه باید ایجاد شود