مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آذر 1403 ساعت 11:152024-12-05سياسي

جهت دهی به مطالبات دانشجویی نیازمند همراهی میان دانشگاه ها و دولت است


جهت دهی به مطالبات دانشجویی نیازمند همراهی و هم افزایی میان دانشگاه ها و دولت است.

باید به فرمایش بنیان گذار انقلاب اسلامی توجه کرد که دانشگاه را «مبدأ تحول» دانستند و بر توانایی آن در حل مشکلات کشور تاکید کردند.

- جهت دهی به مطالبات دانشجویی نیازمند همراهی میان دانشگاه ها و دولت است عضو جامعه اسلامی گفت: جهت دهی به مطالبات دانشجویی نیازمند همراهی و هم افزایی میان دانشگاه ها و دولت است.

باید به فرمایش بنیان گذار انقلاب اسلامی توجه کرد که دانشگاه را مبدأ تحول دانستند و بر توانایی آن در حل مشکلات کشور تاکید کردند.

بنابراین، مسئولیت دانشگاه ها در این مسیر باید با حمایت دولت ها همراه شود تا به نتیجه مطلوب برسد.

محمدطاها ترابی، عضو جامعه اسلامی دانشگاه تهران، در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه روز دانشجو با هدف تکریم و یادآوری آرمان استکبارستیزی دانشجویان برگزار می شود، اظهار کرد: دانشجو ذاتاً روحیه ای مطالبه گر دارد و برای تقویت این ویژگی ذاتی، نیازمند آگاهی بخشی به دانشجویان هستیم.

تشکل های دانشجویی می توانند با ایجاد فضایی مناسب برای رشد دانشجویان در ابعاد مختلف، به تقویت این حس مطالبه گری کمک کنند.

وی ادامه داد: تشکل های دانشجویی در واقع یک حرکت جمعی برای پیشرفت دانشجویان محسوب می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهت دهی به مطالبات دانشجویی نیازمند همراهی میان دانشگاه ها و دولت است

جهت دهی به مطالبات دانشجویی نیازمند همراهی میان دانشگاه ها و دولت است