مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آذر 1403 ساعت 15:252024-12-14اجتماعي

برنامه ریزی برای استفاده هوش مصنوعی در حوزه ترافیک شیراز / 300 دستگاه اتوبوس جدید اضافه می شود


برنامه ریزی برای استفاده از هوش مصنوعی در حوزه ترافیک شیراز، خریداری 75 دستگاه میدل باس و 300 دستگاه اتوبوس جدید برای حوزه حمل و نقل عمومی شیراز از جمله اقداماتی بود که متولیان حوزه حمل و نقل شهری شیراز از آن ها خبر دادند.

- ایسنا/فارس برنامه ریزی برای استفاده از هوش مصنوعی در حوزه ترافیک شیراز، خریداری 75 دستگاه میدل باس و 300 دستگاه اتوبوس جدید برای حوزه حمل و نقل عمومی شیراز از جمله اقداماتی بود که متولیان حوزه حمل و نقل شهری شیراز از آن ها خبر دادند.

رییس کمیسیون حمل ونقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شیراز امروز، 24 آذرماه در نشست شهرداری شیراز از سیاست گذاری مدیریت شهری در حوزه حمل ونقل و ترافیک و فعالیت همزمان در 3 خط مترو سخن گفت.

رضا محمدیان به استفاده از سامانه های کنترلی و دوربین ها برای کنترل ترافیک اشاره کرد و از برنامه ریزی برای استفاده از هوش مصنوعی در این حوزه خبر داد.

وی همچنین توسعه حمل ونقل عمومی با استفاده از 75 دستگاه میدل باس و تلاش برای انتقال مردم از محله ها به خطوط مترو را مورد تأکید قرار داد.

رییس کمیسیون حمل و نقل، ترافیک و عمران شورای اسلامی شهر شیراز به آموزش فرهنگ حمل ونقل به عنوان یکی از عوامل مؤثر در کاهش مشکلات ترافیکی اشاره و لزوم اهمیت رعایت قوانین توسط شهروندان را موردبررسی قرار داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه ریزی برای استفاده هوش مصنوعی در حوزه ترافیک شیراز / 300 دستگاه اتوبوس جدید اضافه می شود

برنامه ریزی برای استفاده هوش مصنوعی در حوزه ترافیک شیراز / 300 دستگاه اتوبوس جدید اضافه می شود