مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آذر 1403 ساعت 15:002024-12-04سياسي

آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان منشأ اثرات مثبت در جامعه است


رییس دانشگاه گیلان با بیان اینکه روحیه آرمان خواهی، آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان همیشه منشأ اثرات مثبتی در جامعه بوده است، گفت: این روحیه دانشجویان سبب تحرک و پویایی در حوزه های مختلف می شود و در واقع موتور محرکه جامعه است.

- آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان منشأ اثرات مثبت در جامعه است ایسنا/گیلان رییس دانشگاه گیلان با بیان اینکه روحیه آرمان خواهی، آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان همیشه منشأ اثرات مثبتی در جامعه بوده است، گفت: این روحیه دانشجویان سبب تحرک و پویایی در حوزه های مختلف می شود و در واقع موتور محرکه جامعه است.

محمد دوستار امروز، 15 آذرماه در آیین نکوداشت روز دانشجو که با حضور استاندار گیلان، رؤسا و دانشجویان دانشگاه های استان به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای دانشجو، بر اهمیت تبیین 16 آذر به عنوان روز دانشجو تأکید و اظهار کرد: شهادت سه تن از دانشجویان که هنگام اعتراض به از سرگیری روابط ایران با بریتانیا در 16 آذر 1332 در تاریخ کشور رقم خورد، ضروری است که به درستی تبیین شود تا دانشجویان در جریان رخدادهای گذشته قرار بگیرند.

رییس دانشگاه گیلان با بیان اینکه روحیه آرمان خواهی، آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان همیشه منشأ اثرات مثبتی د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان منشأ اثرات مثبت در جامعه است

آرمان گرایی و مطالبه گری دانشجویان منشأ اثرات مثبت در جامعه است