مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آذر 1403 ساعت 11:352024-12-09بين الملل

نظر «عطاءالله مهاجرانی» درباره تحولات سوریه


«عطاءالله مهاجرانی» می گوید تقلیل حوادث اخیر سوریه به مطامع ترکیه و تکفیری ها نخطاست پشت این تحولات آمریکا و ناتو قرار دارند.

- عطاءالله مهاجرانی می گوید تقلیل حوادث اخیر سوریه به مطامع ترکیه و تکفیری ها نخطاست پشت این تحولات آمریکا و ناتو قرار دارند.

به گزارش ایسنا، سید عطاءالله مهاجرانی در یادداشتی با عنوان پروژه امریکا و ناتو در سوریه نوشت: آنچه در سوریه می گذرد؛ فراتر از استراتژی توسعه طلبانه ترکیه با چشم انداز امپراتوری عثمانی جدید و جاه طلبی های سیری ناپذیر اردوغان و نیز فراتر از اندازه و توانایی گروه های ریز و درشت تکفیری مانند هیات احرارالشام و جبهه فتح الشام و جبهه انصارالدین و جیش السنه و لواء الحق و حرکـ[ نورالدین الزنکی و صقور الشام وجیش المجاهدین و حراس الدین و .

است که امروزه در قالب هیات احرارالشام سازماندهی شده اند.

گفته می شود 120 گروه کوچک و بزرگ تکفیری در سوریه فعال بوده و هستند.

منتها بر حسب شرایط رنگ عوض کرده اند.

در مرحله نخست جنگ داخلی سوریه از 2011 تا 2016 بیش از 300 هزار نفر افراد تروریست یا وابسته و پیوسته به جماعت های تکفیری به سوریه اعزام شدند.

دولت اردوغان به عنوان سرپل نقش تعیین کننده ای در این اعزام ها و سازماندهی جماعت های تکفیری و آموزش نظامی آنان در ترکیه داشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظر «عطاءالله مهاجرانی» درباره تحولات سوریه

نظر «عطاءالله مهاجرانی» درباره تحولات سوریه