مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 12:052024-12-16بين الملل

راه اندازی مرکز دائمی آموزش پرستاریِ توسط «سازمان جهانی بهداشت»


سازمان جهانی بهداشت (WHO) قرار است سه شنبه آینده یک مؤسسه بین المللی و دائمی آموزش پرستاری را راه اندازی کند.

- راه اندازی مرکز دائمی آموزش پرستاریِ توسط سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت (WHO) قرار است سه شنبه آینده یک مؤسسه بین المللی و دائمی آموزش پرستاری را راه اندازی کند.

به گزارش ایسنا، این مرکز آموزشی در شهر لیون فرانسه راه اندازی می شود و هدف آن است که هر سال در این مرکز به طور ویژه و برای جبران کمبود جهانی پرستار، 16 هزار نفر با بهره گیری از فناوری های پیشرفته آموزش داده شوند.

پایش اپیدمیولوژیک، مدیریت بحران های بهداشتی، رسیدگی به مبتلایان و قربانیان در مقیاس بزرگ و غیره، نام دوره های آموزشی به طور متوسط 20 ساعته است که در ابتدا برای حرفه ای های حوزه بهداشت یعنی پزشکان، پرستاران، داروسازان و غیره طراحی شده است.

اما این دوره ها شامل حال کارکنان سازمان جهانی بهداشت، محققان و تصمیم گیرندگان این حوزه نیز خواهد شد.

به گزارش یورونیوز، ایده تأسیس این آکادمی از سال 2019 شکل گرفت و از این واقعیت ناشی شده بود که اگر شرایط کمبود جهانی پرستار حل نشود، احتمالاً جهان به اهداف توسعه پایدار در زمینه بهداشت نخواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی مرکز دائمی آموزش پرستاریِ توسط «سازمان جهانی بهداشت»

راه اندازی مرکز دائمی آموزش پرستاریِ توسط «سازمان جهانی بهداشت»