مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آذر 1403 ساعت 12:102024-12-18پزشكي

45 درصد افراد در تهران اضافه وزن دارند


رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه چاقی، مادر بسیاری از بیماری ها تلقی می شود گفت: گسترش جراحی های چاقی در کشور مطلقاً یک جراحی زیبایی نیست و این امر یک جراحی بیولوژیک است.

- رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه چاقی، مادر بسیاری از بیماری ها تلقی می شود گفت: گسترش جراحی های چاقی در کشور مطلقاً یک جراحی زیبایی نیست و این امر یک جراحی بیولوژیک است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاحیه نهمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران که امروز 28 آذرماه در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد اظهار کرد: امروز چاقی یکی از مسائل مبتلابه جهان است و تغییر سبک زندگی موجب شده است چاقی به عنوان یک موضوع مهم تلقی شود.

وی افزود: امروزه چاقی مادر بسیاری از بیماری ها تلقی می شود و باید یک نگاه عمیق تری به این بیماری داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: با بررسی مطالعات انجام شده، مجموع چاقی و اضافه وزن در کشور ما از معدل کشور بیشتر است پیش بینی می کنیم در تهران 45 درصد اضافه وزن داشته باشند.

زالی همچنین اشاره کرد: در ایران، 5 تا 6 میلیون از کودکان و نوجوانان چاق هستند یعنی از هر سه دانش آموز یک نفر چاق است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

45 درصد افراد در تهران اضافه وزن دارند

45 درصد افراد در تهران اضافه وزن دارند