مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1403 ساعت 16:102024-11-27فرهنگي

برنامه کتابی سروش صحت با یک قسمت غیرقابل انتشار شد!


قسمت اول برنامه «اکنون» با اجرای سروش صحت و با حضور علیرضا قربانی پس از یک قسمت توسط ساترا غیرقابل انتشار تشخیص داده شد.

- قسمت اول برنامه اکنون با اجرای سروش صحت و با حضور علیرضا قربانی پس از یک قسمت توسط ساترا توقیف شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، روز گذشته اولین قسمت از برنامه جدید تیم سازنده کتاب باز با نام اکنون در شبکه نمایش خانگی منتشر شد.

برنامه ای که سروش صحت اجرای آن را برعهده دارد و محمدرضا رضاییان تهیه کننده است.

این برنامه در قسمت اول میزبان علیرضا قربانی خواننده کشور بود که درباره نکات مختلفی صحبت کرد.

بخش هایی از صحبت های او هم در فضای مجازی پربازدید شد از جمله علاقه اش به قاریان مصری و گوش دادن به قرآن کریم با صوت این قاریان.

حالا یک روز بعد از پخش این برنامه محمدجواد شکوری مدیر عامل فیلیمو نامه ای را از طرف ساترا خطاب به خودش در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرده است.

در این نامه دلیل توقف برنامه اشاره مستقیم و غیرمستقیم به کتاب باز بوده است که مالکیت آن بر عهده صداوسیماست.

شکوری در این باره نوشت: اکنون نامه ای از ساترا به دستم رسید که مشخص شد تحمل پخش یک قسمت از برنامه اکنون سروش صحت را هم نداشتند .

وقتی رقیب، نقش داور و رگولاتور را داشته باشه، همین میشه که به خودش اجازه بده چنین نامه ای بزنه و اشاره رو هم جزء حق مالکی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه کتابی سروش صحت با یک قسمت غیرقابل انتشار شد!

برنامه کتابی سروش صحت با یک قسمت غیرقابل انتشار شد!