مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آذر 1403 ساعت 18:352024-12-06سياسي

سازوکار انتخاب نمایندگان دانشجویان مقابل رییس جمهور باید شفاف و عادلانه شود


علی پروین زاده، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو  در توضیح روند انتخاب نمایندگان نشریات در شوراهای نظارتی گفت: - علی پروین زاده، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت، از نادیده گرفته شدن روندهای قانونی در انتخاب نمایندگان نشریات دانشجویی انتقاد کرد و خواستار پاسخگویی شفاف مسئولان درباره این اقدامات شد.

پروین زاده هشدار داد که چنین رفتارهایی می تواند انگیزه مدیران مسئول نشریات را برای حضور در ساختارهای قانونی از بین ببرد.

علی پروین زاده، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو  در توضیح روند انتخاب نمایندگان نشریات در شوراهای نظارتی گفت:  اساساً ساختارهایی که برای نظارت و حمایت از نشریات دانشجویی شکل می گیرند، به منظور نمایندگی گروه بزرگی از دانشجویان و مدیران مسئول نشریات هستند.

این افراد، به دلیل محدودیت هایی مثل نداشتن وقت یا امکان، نمایندگانی را انتخاب می کنند که بتوانند حقوق و مطالبات آنان را پیگیری کنند.

در سطح دانشگاهی، مدیران مسئول و سردبیران نشریات با دیدگاه های مختلف، سه نفر را برای شورای ناظر دانشگاه انتخاب می کنند؛ دو نفر به عنوان عضو اصلی و یک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازوکار انتخاب نمایندگان دانشجویان مقابل رییس جمهور باید شفاف و عادلانه شود

سازوکار انتخاب نمایندگان دانشجویان مقابل رییس جمهور باید شفاف و عادلانه شود