مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آذر 1403 ساعت 14:352024-11-25اقتصادي

سبززدایی و رنگ آمیزی از سوی سورتینگ داران آفت صادرات مرکبات مازندران


نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: سبززدایی مرکبات و رنگ آمیزی از سوی سورتینگ داران آفت صادرات مرکبات مازندران است.

- ایسنا/مازندران نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: سبززدایی مرکبات و رنگ آمیزی از سوی سورتینگ داران آفت صادرات مرکبات مازندران است.

احمد فاطمی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما در خصوص وضعیت مرکبات و اقدامات و تصمیماتی که در مجلس و دولت برای قیمت گذاری و صادرات آن اتخاذ شده است، چیست، اظهار کرد: حدود چهارمیلیون تن مرکبات در کشور تولید می شود که سهم مازندران از این میزان حدود دو میلیون و 700 هزار تن است.

وی در ادامه با بیان اینکه میانگین مصرف مرکبات در کشور حدود یک میلیون و 800 هزار تُن تخمین زده شده است، تصریح کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که بقیه تولیدات نیز باید صادر شود چرا که راهی جز صادرات مرکبات وجود ندارد در غیر این صورت کشاورزان با ضرر و زیان مواجه خواهند شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش دلالان در بازار مرکبات، اضافه کرد: متاسفانه دلالان و واسطه گرانی که مرکبات باغات را از کشاورزان خریداری می کنند اقدام به سبز چینی کرده و با استفاده از دمای حرارت مشخص و ترکیبات شیمیایی، اقدام به فرآوری و رنگ آمیزی محصولات و مرکبات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سبززدایی و رنگ آمیزی از سوی سورتینگ داران آفت صادرات مرکبات مازندران

سبززدایی و رنگ آمیزی از سوی سورتینگ داران آفت صادرات مرکبات مازندران