مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آذر 1403 ساعت 23:402024-11-30اقتصادي

شناسایی 179 واحد صنفی متخلف در گشت های مشترک آبان ماه


همدان _ مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از تشکیل 59 تیم و برگزاری گشت مشترک بازرسی اصناف در آبان ماه خبر داد و گفت: 179 واحد صنفی متخلف در گشت های مشترک آبان ماه شناسایی شد.

- همدان _ مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از تشکیل 59 تیم و برگزاری گشت مشترک بازرسی اصناف در آبان ماه خبر داد و گفت: 179 واحد صنفی متخلف در گشت های مشترک آبان ماه شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مرضیه یونسی بعد از ظهر روز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای نظارت بر بازار و حقوق مصرف کنندگان، رؤسای ادارات و شعب تعزیرات حکومتی، به همراه بازرسان سازمان های صمت، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، نیروی انتظامی و اتاق اصناف از مراکز عمده و خرده فروشی کالا و خدمات در استان بازدید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: هدف از این بازرسی ها، بررسی قیمت ، کیفیت، رعایت قوانین و مقررات مربوط به تولید، عرضه کالا و خدمات و همچنین رسیدگی به شکایات احتمالی مصرف کنندگان بوده است.

به گفته وی در آبان ماه تعداد 59 تیم بازرسی تشکیل و از 387 واحد صنفی بازدید و تعداد 179 واحد متخلف شناسایی و برای آنها گزارش تخلف تهیه شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان تاکید کرد: بازرسی از فعالیت های اصناف و مراکز تولید و عرضه کالا با همکاری دستگاه های متولی، به صورت مستمر در حال انجام است ولیکن نظارت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 179 واحد صنفی متخلف در گشت های مشترک آبان ماه

شناسایی 179 واحد صنفی متخلف در گشت های مشترک آبان ماه