مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آذر 1403 ساعت 09:202024-12-15سياسي

تغییر در کتاب های درسی برای آموزش هوش مصنوعی


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علی لطیفی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره اقدامات وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی، - رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: کتاب کار و فناوری در پایه های ششم، هفتم و هشتم هم اصلاحاتی داشته که بخشی از این اصلاحات در نگارش جدید، ناظر به هوش مصنوعی بوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام علی لطیفی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران درباره اقدامات وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی، اظهار کرد: در این زمینه کار های متعددی انجام شده است؛ تازگی یک کارگروه در شورای عالی آموزش و پرورش تشکیل شد تا همه فعالیت هایی که انجام شده است در آن کارگروه به صورت قرارگاهی و متمرکز، یکپارچه شود.

وی با بیان اینکه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش نیز دو گزارش پژوهشی خوب را آماده کرده است، افزود: یکی از فعالیت ها در حوزه هوش مصنوعی مربوط به آموزش معلمان با همکاری دانشگاه فرهنگیان است.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دوره آموزشی هوش مصنوعی برای معلمان در سه مقطع به صورت مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته آماده شده و به صورت نیمه حضوری و مجازی است که معلمان و دانشجومعلمان می توانند در این دوره شرکت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییر در کتاب های درسی برای آموزش هوش مصنوعی

تغییر در کتاب های درسی برای آموزش هوش مصنوعی