مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آذر 1403 ساعت 16:502024-12-12سياسي

تعطیلی70 درصدی شهرک های صنعتی کرمانشاه به دلیل موانع بانکی


رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه از تعطیلی70 درصدی شهرک های صنعتی کرمانشاه به دلیل موانع بانکی خبر داد.

- تعطیلی70 درصدی شهرک های صنعتی کرمانشاه به دلیل موانع بانکی کرمانشاه- رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه از تعطیلی70 درصدی شهرک های صنعتی کرمانشاه به دلیل موانع بانکی خبر داد.

به گزارش به استان و اینکه این سفر نقطه عطفی در استان بوده بیان کرد: متأسفانه بسیاری از پروژه های مصوب این سفر اجرایی نشده است.

نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه تمرکز اصلی ما مسائل اقتصادی است ضرورت دارد همه به طور جدی در چارچوب وظایف خود به این موضوع کمک کنند و این تنها با به کارگیری بخش خصوصی امکان پذیر است.

احمدی با اشاره به اینکه دولت باید برای پنج تا 10 سال استان کرمانشاه را به صورت ویژه ببیند که مشکلات رفع شود، افزود: فعالیت های اقتصادی، سیستم تشویق و تنبیه و رفع موانع بسیار کمک کننده است و قوه قضاییه می تواند نقش بسیار خوبی در این زمینه داشته باشد.

وی با بیان اینکه 70 درصد شهرک های صنعتی کرمانشاه تعطیل و به دلیل موانع بانکی ورشکسته هستند گفت: نتیجه این تعطیلی افزایش تورم و بیکاری و رتبه نخست فلاکت در کرمانشاه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعطیلی70 درصدی شهرک های صنعتی کرمانشاه به دلیل موانع بانکی

تعطیلی70 درصدی شهرک های صنعتی کرمانشاه به دلیل موانع بانکی