مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آذر 1403 ساعت 09:352024-12-13اقتصادي

احتمال گرانی مسکن تا پایان امسال


افزایش قیمت در بازار های موازی از جمله ارز، طلا و خودرو قیمت مسکن را هم بالا برد که در این شرایط احتمال افزایش نرخ حامل های انرژی به این عوامل گرانی مسکن اضافه شده است.

- افزایش قیمت در بازار های موازی از جمله ارز، طلا و خودرو قیمت مسکن را هم بالا برد که در این شرایط احتمال افزایش نرخ حامل های انرژی به این عوامل گرانی مسکن اضافه شده است.

نائب رییس اتحادیه مشاوران املاک به کاهش شدید ساخت وساز ها اشاره می کند و می گوید: ما اگر آمار پروانه های ساختمانی را رصد کنیم، می بینیم یکی از کم تعدادترین سال ها را سپری می کنیم.

این نشان دهنده این است که اگر سازندگانی در حوزه مسکن وجود داشتند، شاید نتوانستند سرمایه شان را از بخش ساختمان های تمام شده خارج و به تولید اضافه کنند.

  به گزارش خبرآنلاین، با وجود سنگینی وزنه قیمت ها در بازار مسکن، حالا صحبت از احتمال گرانی مسکن تا پایان سال است.

آن طور که سعید لطفی، عضو هیات مدیره مشاوران املاک گفته، افزایش قیمت در بازار های موازی از جمله ارز، طلا و خودرو، قیمت مسکن را هم بالا برد که در این شرایط احتمال افزایش نرخ حامل های انرژی به این عوامل گرانی مسکن اضافه شده است.

  این در شرایطی است که طبق آمار ها و مطالعات انجام شده، در حال حاضر مدت زمان خانه دار شدن خانه اولی ها حدد 152 سال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال گرانی مسکن تا پایان امسال

احتمال گرانی مسکن تا پایان امسال