مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آذر 1403 ساعت 17:102024-12-01اقتصادي

همراهی استانداران در زمینه مقابله با قاچاق لازم است


رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا بر لزوم همراهی استاندارن در زمینه مقابله با قاچاق تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار حسین رحیمی با تاکید بر اینکه امروز موضوع قاچاق در کشور ما به یک معضل بزرگ و مخرب تبدیل شده است به گونه ای که اقتصاد کشور را با چالش های جدی مواجه کرده است بیان داشت: تحریم های ظالمانه، گستردگی مرزها، مافیای قاچاق کالا، دلالان دانه درشت و خرده پا و بسیاری عوامل و شرایط و دلایل دیگری امروز باعث ظهور و بروز و گسترش پدیده شوم قاچاق در کشور ما شده است پدیده ای شوم که مشکلات متعددی را به دنبال دارد.

وی افزود: بدون شک با توجه به گستردگی و حجم انبوه انواع کالای قاچاق به کشور به طور حتم همکاری و همراهی همه سازمان ها، نهادها و مردم لازم و ضروری است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه اژدهای هفت سر قاچاق کالا با خود شومی و ویرانی را به همراه دارد، گفت: لازم است همه استانداران استان های مختلف عزم لازم را برای مقابله جدی با قاچاق کالا را با توجه به سطح نوع قاچاق کالا و جغرافیای استان خود همراهی لازم را در خصوص مقابله جدی با قاچاق کالا به عمل آورند.

سردار رحیمی عنوان داشت: در سفرهای استانی در جلسات مشارکتی با استانداران استان های مختلف تلاش داریم که تمهیدات لازم را براساس بررسی های میدانی و بسیج امکانات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همراهی استانداران در زمینه مقابله با قاچاق لازم است

همراهی استانداران در زمینه مقابله با قاچاق لازم است