مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آذر 1403 ساعت 08:002024-12-05سياسي

گلرو: توافق آستانه با نقض در سوریه روبه رو شده است / رژیم صهیونیستی نتوانست بحران سوریه را به سود خود تمام کند


عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت :  آنچه از سال 2011 در سوریه رخ داده، - گلرو: توافق آستانه با نقض در سوریه روبه رو شده است / رژیم صهیونیستی نتوانست بحران سوریه را به سود خود تمام کند تاکید کرد: دولت سوریه کاملاً حق دارد که به پاکسازی مناطق تحت کنترل تروریست ها بپردازد که ارتش سوریه در حال ضربه زدن به عقبه تروریست ها و جلوگیری از پیشروی آنها است.

عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت :  آنچه از سال 2011 در سوریه رخ داده، به طور عمده ناشی از طرحی است که رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی کشورهای منطقه برای سرنگونی دولت سوریه و ضربه به محور مقاومت در پیش گرفته اند و در این مدت تروریست ها حمایت هایی از اسراییل دریافت کردند و برخی کشورها در منطقه نیز با این سیاست ها همراه شدند.

وی افزود : با وجود فشارهای خارجی و حمایت های دشمنان، مردم سوریه و ارتش این کشور با مقاومت خود توانستند این توطئه ها را خنثی کنند.

  که نقش شهید سلیمانی و یارانش در تثبیت وضعیت سوریه و جلوگیری از فروپاشی آن، بسیار حائز اهمیت بوده است و این کمک ها به سوریه کمک کرد تا از بحران های داخلی و تهدیدات خارجی عبور کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلرو: توافق آستانه با نقض در سوریه روبه رو شده است / رژیم صهیونیستی نتوانست بحران سوریه را به سود خود تمام کند

گلرو: توافق آستانه با نقض در سوریه روبه رو شده است / رژیم صهیونیستی نتوانست بحران سوریه را به سود خود تمام کند