مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1403 ساعت 14:552024-11-27سياسي

آرای بخش زیادی از پرونده های دادگاه صلح قابل اعتراض نیست


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه در جلسه شورای قضایی گیلان و در سالن اجتماعات دادگستری این استان با بیان اینکه باید از فضیلت ، - آرای بخش زیادی از پرونده های دادگاه صلح قابل اعتراض نیست معاون اول قوه قضاییه دادگاه صلح را مهمتر از دیگر دادگاه ها دانست و تصریح کرد: رأی صادره بخش زیادی از پرونده ها در دادگاه صلح قطعی و لازم الاجرا بوده و قابل اعتراض نیست و این مهم شمار پرونده های ارسالی به دادگاه ها را کاهش می دهد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه در جلسه شورای قضایی گیلان و در سالن اجتماعات دادگستری این استان با بیان اینکه باید از فضیلت ، ارزش ها و ویژگی های بسیج برای نسل جدید گفته شود، اظهار کرد: با مراجعه به تاریخ اسلام و انقلاب بیندیشیم می توانیم بزرگان و عزیزانی را بیابیم که سرشار از زیبایی، عظمت، عزت و آبرو هستند.

وی مهمترین ویژگی بسیجیان را خدا محور بودن دانست و گفت: بسیجیان و شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافع امنیت، حرم و سلامت، خدا را در زندگی معنوی و دنیوی خود دیده و در نهایت در راه خدا به شهادت رسیدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آرای بخش زیادی از پرونده های دادگاه صلح قابل اعتراض نیست

آرای بخش زیادی از پرونده های دادگاه صلح قابل اعتراض نیست