مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آذر 1403 ساعت 15:352024-12-13سياسي

70 درصد دعاوی مردم در دادگاه صلح به صلح و سازش خاتمه پیدا کند


کرمان_معاون قضایی دادگستری استان کرمان گفت: باید حداقل 70 درصد دعاوی مردم به صلح و سازش خاتمه پیدا کند.

- کرمان_معاون قضایی دادگستری استان کرمان گفت: باید حداقل 70 درصد دعاوی مردم به صلح و سازش خاتمه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام والمسلمین محمد امیر ابراهیمی، ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر کرمان گفت: 17 شعبه دادگاه صلح در شهر کرمان راه اندازی شده است و بنا داریم با این دادگاه ها حداقل 70 درصد دعاوی مردم به صلح و سازش خاتمه پیدا کند.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به ویژه شهدای والامقام جبهه مقاومت خاصه شهید سپهبد قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم به حق به کرمان و کرمانی ها اعتبار دیگری بخشید و مایه فخر جهان اسلام شد.

وی افزود: خداوند در قرآن کریم می فرماید مؤمنان با هم برادرند و بر همه ما واجب است در جهت صلح و سازش بین برادران تلاش کنیم و جامعه را به سوی صلح سوق دهیم.

این مقام قضایی ادامه داد: در آیات متعدد قرآن کریم به بحث صلح و سازش تصریح شده است.

حجت الاسلام ابراهیمی، اضافه کرد: محصول صلح و سازش ثمرات زیادی دارد که در آن جامعه در آرامش واقعی خواهد رسید وی بیان کرد: اصلاح بین دو طایفه اوس و خزرج که 120 سال با هم در درگیری بودند و به واسطه نبی مکرم اسلام (س) و عنایت الهی بین آنها سازش ایجاد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد دعاوی مردم در دادگاه صلح به صلح و سازش خاتمه پیدا کند

70 درصد دعاوی مردم در دادگاه صلح به صلح و سازش خاتمه پیدا کند