مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آذر 1403 ساعت 12:452024-12-15سياسي

عامل عمده سقوط بشار اسد فقر جامعه سوریه بود


نماینده ولی فقیه در هلال احمر کشور گفت:عامل عمده سقوط بشار اسد، فقر جامعه سوریه بود و این فقر پس از داعش به وجود آمد و نزدیک به 13 سال است دولت و ارتش سوریه در حال جنگ بوده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام عبدالحسین معزی صبح یکشنبه در دیدار با امام جمعه اصفهان به برخی از عوامل داخلی سقوط سوریه اشاره کرد و گفت: عامل عمده سقوط بشار اسد، فقر جامعه سوریه بود و این فقر پس از داعش به وجود آمد و نزدیک به 13 سال است دولت و ارتش سوریه با گروه های مختلف در حال جنگ بوده است.

نماینده ولی فقیه در هلال احمر کشور با بیان فرسودگی ارتش سوریه و عدم همراهی مردم با آنها گفت: نقشه سوریه به گونه ای شده که احتمال تجزیه این کشور بسیار بالا است.

وی اضافه کرد: گروهی که اکنون در سوریه روی کار آمده داعیه اسلامی دارد، اما در واقع عمق آن لاییک است و اسلامی نیستند.

حجت الاسلام معزی عنوان کرد: 25 میلیون تن دارو برای لبنان و غزه ارسال شد و یکی از کارهای خوبی که انجام شد این بود که کمک های امدادی توسط نیروهای حزب الله انجام می شود و توزیع کمک ها با این نیروها است.

وی با اشاره به روحیه بالای مردم لبنان در برطرف کردن آثار و خرابی های جنگ خاطر نشان کرد: حتی مجروحان واقعه پیجرها اکنون در حال امدادرسانی و کمک به ساخت خانه در لبنان هستند بنابراین با این که مجروح هس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عامل عمده سقوط بشار اسد فقر جامعه سوریه بود

عامل عمده سقوط بشار اسد فقر جامعه سوریه بود