مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1403 ساعت 11:452024-11-27سياسي

ایجاد شهرک های جدید برای ساخت واحدهای ملی مسکن در لرستان


مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از ایجاد شهرک های جدید و الحاق زمین به محدوده شهرها، برای ساخت واحدهای ملی مسکن در این استان خبر داد.

- ایجاد شهرک های جدید برای ساخت واحدهای ملی مسکن در لرستان خرم آباد - مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از ایجاد شهرک های جدید و الحاق زمین به محدوده شهرها، برای ساخت واحدهای ملی مسکن در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، بهزاد شاکرمی در حاشیه برگزاری جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، اظهار داشت: در جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران که به درخواست استان لرستان و پیرامون الحاق 350 هکتار زمین به محدوده شهر بروجرد برگزار شد با الحاق این مقدار زمین به محدوده شهر بروجرد موافقت شد.

وی افزود: در این جلسه، درخواست الحاق 34 هکتار از اراضی به محدوده شهر دورود برای استفاده در طرح نهضت ملی مسکن مطرح و مورد موافقت شورای عالی شهرسازی و معماری ایران قرار گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان، یادآور شد: در مرحله بعدی طرح آماده سازی اراضی الحاق شده انجام و در راستای استفاده در طرح نهضت ملی مسکن مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

شاکرمی، ادامه داد: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در شهرهایی که فاقد زمین مناسب هستند به دنبال تأمین و الحاق زمین به محدوده شهرها هستیم تا روند اجرای ساخت مسکن سرعت بیشت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد شهرک های جدید برای ساخت واحدهای ملی مسکن در لرستان

ایجاد شهرک های جدید برای ساخت واحدهای ملی مسکن در لرستان