مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آذر 1403 ساعت 10:402024-11-28سياسي

پروژه راه ابریشم یونسکو با همکاری شهرداری تبریز دنبال می شود


معاون میراث فرهنگی آذربایجان شرقی از انجام مطالعات اولیه مجموعه تاریخی شیخ شهاب الدین اهری، رصدخانه مراغه و مجموعه ربع رشیدی، و همچنین پل های تاریخی خداآفرین به صورت مشترک با جمهوری آذربایجان، - پروژه راه ابریشم یونسکو با همکاری شهرداری تبریز دنبال می شود ایسنا/آذربایجان شرقی معاون میراث فرهنگی آذربایجان شرقی از انجام مطالعات اولیه مجموعه تاریخی شیخ شهاب الدین اهری، رصدخانه مراغه و مجموعه ربع رشیدی، و همچنین پل های تاریخی خداآفرین به صورت مشترک با جمهوری آذربایجان، برای ثبت جهانی در یونسکو خبر داد.

وحید نواداد در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت مطالعات اولیه دقیق در روند ثبت جهانی آثار در یونسکو گفت: مطالعات اولیه تعداد 4 مجموعه اثر تاریخی که شامل مجموعه تاریخی شیخ شهاب الدین اهری، رصدخانه مراغه، مجموعه ربع رشیدی و پل های تاریخی خداآفرین، در راستای ثبت جهانی در سازمان جهانی یونسکو در دست اقدام است.

معاون میراث فرهنگی آذربایجان شرقی ادامه داد: مطالعات اولیه پروژه ثبت پل های خدا آفرین در راستای ثبت در سازمان جهانی یونسکو به صورت مشترک با جمهوری آذربایجان پیگیری می شود.

وی افزود: طی موافقت های حاصل شده با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مطالعات تکمیل شده به لیست موقت فهرست جهانی یونسکو پیوست شده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروژه راه ابریشم یونسکو با همکاری شهرداری تبریز دنبال می شود

پروژه راه ابریشم یونسکو با همکاری شهرداری تبریز دنبال می شود