مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1403 ساعت 11:052024-11-27ورزشي

تصمیم درست دنیامالی برای «بازنشسته ها»/ خداحافظی با برخی مدیران وزارت ورزش


مدیران بازنشسته که تاکنون به «خواست» خودشان از قانون منع به کارگیری بازنشسته ها تبعیت نکرده ‎اند با «اراده» وزیر ورزش ترک پست خواهند کرد تا یکی از مهمترین تصمیمات دنیامالی عملیاتی شود.

- تصمیم درست دنیامالی برای بازنشسته ها / خداحافظی با برخی مدیران وزارت ورزش مدیران بازنشسته که تاکنون به خواست خودشان از قانون منع به کارگیری بازنشسته ها تبعیت نکرده ‎اند با اراده وزیر ورزش ترک پست خواهند کرد تا یکی از مهمترین تصمیمات دنیامالی عملیاتی شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، وزارت ورزش در دوره مسعود سلطانی فر جابه جایی اجباری مدیران را شاهد بود که بستر آن به خاطر اقدام برخی از آنها برای ترک صندلی های شان و انتخاب گزینه های جوانتر برای جایگزین شدن شان به وجود آمد.

این رفت و آمدهای یکباره به واسطه اجرای قانون طرح اصلاح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در مناصب دولتی انجام شد؛ قانونی که با کاهش استثناها برای اشتغال بازنشسته ها و تنها با دو تبصره توسط حسن روحانی رییس جمهور وقت ابلاغ شد و به اندازه ای جدی گرفته شد که دو نفر از معاونان وزیر وقت ورزش هم مجبور به تبعیت از آن شدند.

محمدرضا داورزنی و فریبا محمدیان معاونان وقت وزارت ورزش بودند که به خاطر تبعیت از قانون ابلاغی منع به کار گیری بازنشسته ها مجبور به ترک معاونت توسعه ورزش قهرمانی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصمیم درست دنیامالی برای «بازنشسته ها»/ خداحافظی با برخی مدیران وزارت ورزش

تصمیم درست دنیامالی برای «بازنشسته ها»/ خداحافظی با برخی مدیران وزارت ورزش