مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آذر 1403 ساعت 17:252024-11-30اقتصادي

59 درصد گاز ارسالی به شبکه در بخش خانگی مصرف می شود


همزمان با کاهش دما در نقاط مختلف کشور، مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء به بیش از 500 میلیون مترمکعب رسید که معادل 59 درصد از مجموع گاز ارسالی به شبکه کشور است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی گاز ایران، غلامرضا کوشکی با اشاره به کاهش محسوس دما از روز جمعه (نهم آذر) و تداوم آن طی هفته جاری اظهار کرد: این کاهش دما سبب ثبت رکورد 500 میلیون مترمکعبی مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جز شد که معادل 59 درصد از مجموع گاز ارسالی به شبکه است.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود با تداوم روند کاهشی دما، حداقل 10 تا 15 درصد به مصرف بخش خانگی، تجاری و صنایع جز افزوده شود.

رییس مرکز کنترل شبکه راهبری گاز کشور با تأکید بر اینکه موج سرما هم اکنون نیمه شمالی و شمال شرق کشور را در بر گرفته است، بیان کرد: با وجود اینکه شبکه گاز شمال شرق کشور در انتهای شبکه سراسری گاز قرار دارد، اما تا این لحظه پایدار بوده و هیچ گونه افت فشار یا قطعی گازی در این مناطق گزارش نشده است.

کوشکی با اشاره به کاهش چشمگیر میانگین کلی دما در کشور و با توجه به اینکه بسیاری از شهرها و روستاها در نیمه شمالی کشور دمای زیر صفر درجه را ثبت کرده اند، تصریح کرد: از هموطنان در سراسر کشور خواهش می کنیم با رعایت برخی نکات ساده اما کاربردی مثل شناسایی منافذ ورود سرما به منزل، ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

59 درصد گاز ارسالی به شبکه در بخش خانگی مصرف می شود

59 درصد گاز ارسالی به شبکه در بخش خانگی مصرف می شود