مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آذر 1403 ساعت 09:452024-11-25سياسي

جزییات سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش منتشر شد


سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد.

- سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش (یکشنبه 4 آذر ماه) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها و شکات پرونده برگزار شد.

در دو جلسه گذشته که در نوبت صبح و عصر روز شنبه سوم آذر برگزار شد، کیفرخواست پرونده از سوی نماینده دادستان قرائت شد.

در سومین جلسه از دادگاه، نماینده های بانک ها و تعدادی از شکات پرونده مطالب خود را مطرح کردند و به سوالات قاضی پاسخ دادند.

در ابتدای این جلسه نماینده حقوقی بانک مرکزی در جایگاه حاضر و به سوالات قاضی و نماینده دادستان پاسخ داد.

نماینده حقوقی بانک مرکزی گفت: مجموعه گروه های چای دبش از بازه زمانی سال 1397 تا اواسط سال 1402 بدهی ارزی به شبکه بانکی دارد و شکایت بانک مرکزی از مجموعه شرکت های چای دبش به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش منتشر شد

جزییات سومین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش منتشر شد