مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آذر 1403 ساعت 13:402024-11-24سياسي

شروع مذاکرات مهم ایران و اروپا از روز جمعه با هدایت «تخت روانچی»/ توافق مارس؛ مستلزم پیشرفت در گفتگو های سیاسی


شروع گفتگو های ایران و اروپا می تواند شروع روند سیاسی برای کاهش تنش باشد.

همکاری ایران با آژانس اگرچه در قالب توافقات پادمانی، همواره مورد تاکید ایران بوده است ولی هرگونه همکاری در قالب توافق مارس 2023 و توافقات سفر اخیر رافائل گروسی مدیر کل اژانس به ایران، مستلزم پیشرفت در گفتگو های سیاسی است.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، رسانه ژاپنی کیودو که اولین مصاحبه عباس عراقچی در سمت وزیر خارجه نیز با این رسانه بود، اعلام کرده هیات های نمایندگی ایران و اتحادیه اروپا قرار است روز جمعه در ژنو دیدار کنند.

بر اساس این گزارش مذاکرات هسته ای پس از دو سال وقفه در ژنو شروع خواهد شد.

مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران، مجید تخت روانچی که در مذاکرات برجام نیز حضور داشت، تیم ایرانی را رهبری خواهد کرد.

ایالات متحده، روسیه و چین در این دیدار حضور نخواهند داشت.

این مذاکرات در حالی در ژنو آغاز خواهد شد که شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در نشست اخیر خود با تصویب قطعنامه پیشنهادی انگلیس، آلمان و فرانسه و ایالات متحده آمریکا با 19 رأی موافق و 12 رای ممتنع و 3 رأی مخالف به دبیر کل اژانس تا بهار 2025 اعلام کرد که گزارشی کامل از فعالیت های هسته ای ایران ارائه کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شروع مذاکرات مهم ایران و اروپا از روز جمعه با هدایت «تخت روانچی»/ توافق مارس؛ مستلزم پیشرفت در گفتگو های سیاسی

شروع مذاکرات مهم ایران و اروپا از روز جمعه با هدایت «تخت روانچی»/ توافق مارس؛ مستلزم پیشرفت در گفتگو های سیاسی