مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آذر 1403 ساعت 16:252024-12-01اجتماعي

218 کیلومتر از محورهای خراسان شمالی برف روبی شد


بجنورد_مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان شمالی از برف روبی 218 کیلومتر از محورهای خراسان شمالی در شبانه روز گذشته خبر داد.

- بجنورد_مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان شمالی از برف روبی 218 کیلومتر از محورهای خراسان شمالی در شبانه روز گذشته خبر داد.

محمد مشتری در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی 24 ساعت گذشته 218 کیلومتر از راه های اصلی و روستایی استان با صرف 361 تن شن و نمک برف روبی شد.

وی گفت: 44 نیروی راهدار و 26 دستگاه ماشین آلات در عملیات برف روبی شبانه روز گذشته به کارگیری شدند.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای خراسان شمالی بیشترین عملیات برف روبی را در محورهای راز، بجنورد - آشخانه و بجنورد - ناوه ذکر کرد و افزود: به رانندگان توصیه می شود هنگام بارش برف، فاصله طولی ایمن را رعایت و با سرعت مطمئنه حرکت کنند همچنین داشتن زنجیر چرخ و بررسی سیستم گرمایشی خودرو ضروری است.

مشتری تصریح کرد: کاربران جاده ای می توانند قبل از سفر با سامانه گویای 141 تماس بگیرند و از آخرین وضعیت جاده های استان با خبر شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

218 کیلومتر از محورهای خراسان شمالی برف روبی شد

218 کیلومتر از محورهای خراسان شمالی برف روبی شد