مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آذر 1403 ساعت 20:402024-12-18سياسي

محکومیت استفاده ابزاری «کانادا» از حقوق بشر برای اغراض سیاسی


اسماعیل بقایی در واکنش به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل، طرح این قطعنامه کانادا با حمایت برخی کشورهای غربی و تکرار ادعاهای بی اساس مبتنی بر اطلاعات و تعمیم های نادرست را فاقد وجاهت قانونی و از اساس مردود دانست.

- محکومیت استفاده ابزاری کانادا از حقوق بشر برای اغراض سیاسی اسماعیل بقایی در واکنش به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل، طرح این قطعنامه کانادا با حمایت برخی کشورهای غربی و تکرار ادعاهای بی اساس مبتنی بر اطلاعات و تعمیم های نادرست را فاقد وجاهت قانونی و از اساس مردود دانست.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اهتمام جمهوری اسلامی ایران به حفظ و رعایت حقوق بشر به مثابه یک ضرورت قانونی و دینی- اخلاقی وفق قانون اساسی و قوانین موضوعه و نیز طبق موازین دین مبین اسلام، تصریح کرد که ایران از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نمی کند.

بقایی با اشاره به این واقعیت که اکثریت کشورهای عضو سازمان ملل متحد با رای منفی یا ممتنع یا غائب نارصایتی خود را نسبت به سوء استفاده از مجمع عمومی سازمان ملل و استفاده ابزاری از حقوق بشر نشان داده اند، اظهار کرد: اینگونه تحرکات غیرموجه از سوی برخی بازیگران که خود سابقه طولانی در ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت استفاده ابزاری «کانادا» از حقوق بشر برای اغراض سیاسی

محکومیت استفاده ابزاری «کانادا» از حقوق بشر برای اغراض سیاسی