مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آذر 1403 ساعت 12:302024-12-09اجتماعي

بازگشت شپشک به تاغ های درمان شده سرخه/ آلودگی 50 هزار هکتار از تاغزارهای سمنان


رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از آلودگی 50 هزار هکتار از تاغزارهای این استان به بیماری سفیدک سطحی و آفت شپشک خبر داد.

- بازگشت شپشک به تاغ های درمان شده سرخه/ آلودگی 50 هزار هکتار از تاغزارهای سمنان ایسنا/سمنان رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از آلودگی 50 هزار هکتار از تاغزارهای این استان به بیماری سفیدک سطحی و آفت شپشک خبر داد.

حمیدرضا عبدوس امروز 19 آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این تاغزارهای آلوده در هفت شهرستان از هشت شهرستان استان وجود دارند.

وی از تاغزارها به عنوان مهمترین جنگل های دست کاشت در این استان نام برد و افزود: بیماری سفیدک سطحی یا آفت شپشک آسیب های جدی به تاج پوشش جنگل های دست کاشت تاغ در این استان وارد می کند.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به قدمت این جنگل های دست کاشت ادامه داد: قدمت کاشت برخی از این جنگل های دست کاشت به قبل انقلاب برمی گردد.

وی با اشاره به دلایل احتمالی آلودگی تاغ ها و شیوع این بیماری در جنگل های دست کاشت استان، خاطرنشان کرد: تغییر شرایط اقلیمی، شرایط نامناسب محیطی، آلودگی نهالستان تولید نهال کویری، کاشت نهال های آلوده به سفیدک، تراکم زیاد پایه در هکتار و زادآوری ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازگشت شپشک به تاغ های درمان شده سرخه/ آلودگی 50 هزار هکتار از تاغزارهای سمنان

بازگشت شپشک به تاغ های درمان شده سرخه/ آلودگی 50 هزار هکتار از تاغزارهای سمنان