مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آذر 1403 ساعت 11:202024-12-17سياسي

رسانه ها فرهنگ مصرف صحیح آب را در جامعه نهادینه کنند


مدیرعامل آبفا فارس از رسانه ها خواست تا در زمینه فرهنگ سازی مصرف آب همکاری کرده و این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنند.

- ایسنا/فارس مدیرعامل آبفا فارس از رسانه ها خواست تا در زمینه فرهنگ سازی مصرف آب همکاری کرده و این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنند.

علی شبانی امروز، 27 آذرماه در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای فارس با تشریح وضعیت آبرسانی به شهرها و روستاهای استان فارس و دامنه خشکسالی های سنواتی در استان اظهار کرد: امیداور به نزول رحمت الهی در ماه های پیش رو از زمستان هستیم.

وی با ذکر این نکته که از تمام ظرفیت ها برای ارائه خدمت رسانی مطلوب به مردم فارس استفاده می کنیم، به نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب اشاره کرد و گفت: این رسانه ها هستند که با فرهنگ سازی در جامعه می توانند در اصلاح الگوی مصرف نقش بنیادی ایفا کنند و فرهنگ مصرف صحیح آب را در جامعه نهادینه سازند.

شبانی با تأکید بر اینکه خواهان گسترش همکاری های دوجانبه با رسانه ها به ویژه صدا و سیما هستیم، افزود: بدیهی است که با احساس مسئولیت متقابل و هم افزایی می توانیم اثرات مطلوبی بر جامعه داشته باشیم.

مدیرکل صدا و سیمای فارس نیز در این نشست گفت: با توجه به مشکلات موجود در انرژی و آب، باید همه مردم و دستگاه های اجرایی به کمک فرهنگ سازی بیایند که اگر فرهنگ استفاده از انر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ها فرهنگ مصرف صحیح آب را در جامعه نهادینه کنند

رسانه ها فرهنگ مصرف صحیح آب را در جامعه نهادینه کنند